Du kender os som en erfaren og løsningsorienteret leverandør af individuelle løsninger til promotion samt firma-og kundegaver. Heldigvis! For vi brænder for at understøtte marketingsstrategier og skabe opmærksomhed omkring dit brand.

Som en del af MS Branding eksisterer i dag også software og teknologivirksomheden Upgrader.

Upgrader er en digital platform, der hjælper virksomheder med at motivere adfærdsændringer for at øge salg og fastholde kunder. Dette sker gennem loyalitets- og belønningsprogrammer, som kan skræddersyes efter kundens behov. Upgrader giver en unik mulighed for at engagere og udvikle de direkte- og indirekte salgskanaler, og er oplagt når man arbejder med forhandlere, sælgere eller vil motivere sine egne medarbejdere.

Med incitamentsprogrammer, hvor brugerne kan optjene point til køb af produkter i en levende og spændende webshop, får man et stærkt ledelsesværktøj, som også forsyner beslutningstagerne med indsigtsfulde data, og giver slutbrugerne mulighed for at se nøgletal, nyhedsblog, surveys m.m.

Læs mere om Upgrader her.

Vi står på mål for kvaliteten rundt om hele processen. Vi har softwareudviklere og custom support in house – og ja, leverandøraftaler samt levering af gaver og mærkevarer, er for os – som altid – en central del af løsningen.