MSB-huset har et stort og velfungerende logistikcenter in house, - det ligger i umiddelbar forbindelse med vores lokaler og showroom. Det er vi glade for!

For vores kunder betyder det nemlig, at vi har mulighed for at tilbyde en sikker totalløsning, hvor al håndtering omkring lagerhold, distribution, pakning samt daglige forsendelser til ind- og udland løses. Det er vores erfaring, at eget logistikcenter er med til at skabe stor tryghed for kunderne og møde individuelle ønsker i forhold til pakning, forsendelse og lagerstyring.

Vi har desuden en effektiv help desk-ordning med dygtige medarbejdere, der altid er parate til at hjælpe, en track&trace funktion på alle leverancer og endelig kører vores egen vognmand gerne ud med leveringer samme dag, når der er brug for en ekstraordinær hurtig indsats.

Webshop løsninger
Vi håndterer logistik- og distributionsløsninger for flere virksomheder og har daglige forsendelser og pakkeopgaver. Virksomhederne har individuelle webshopløsninger hos os, hvor de nemt kan bestille brandede promotionartikler. Vi håndterer bestilling, lagerstyring og forsendelser til ønskede destinationer. Disse webshops er populære løsninger, fordi de giver mulighed for at opsamle data og viden om anvendelse af produkterne, hvilket styrker muligheden for at optimere udbuddet af varer og komme tæt på brugeren af shoppen.