Evnen til at motivere står frem som en central ledelseskompetence i takt med, at flere og flere virksomheder i dag er blevet afhængige af medarbejdernes viden og engagement for at sikre, at deres organisations strategi bliver realiseret.

Forskning har påvist, at intet er mere motiverende end følelsen af fremskridt. Af alle hændelser på arbejdet, som kan påvirke medarbejdernes motivation i positiv retning, er den mest magtfulde således følelsen af, at tingene går i den rigtige retning samt, at der er mening og fremskridt i arbejdet. Et fundamentalt ledelsesprincip bliver derfor at synliggøre retning, mål, feedback og fremskridt.

Vi har derfor til vores UPGRADER-platform udviklet et værktøj, der gør det nemt for dig at støtte, kommunikere med – og påvirke medarbejdere og eksterne forhandlere i en retning, hvor de ‘upgrader’ deres salg.

Ved at arbejde struktureret med motivation, salgsbelønning, dataanalyse, beslutninger på baggrund af adfærd og instinkt, kan vi f.eks. få brugere, som ikke læser mails, men som stadig skal modtage information, til at være mere aktive. Vi kan præsentere viden om kampagner og produkter, følge op på salg og performance – ja, ganske enkelt hjælpe dig med at vækste dit salg.

Vores glade kunder har i 2017 og 2018 oplevet en gennemsnitlig vækst på op til 150 % stigning i sælgernes aktivitet og performance, hvorfor vi opfordrer dig til at blive inspireret af nedenstående cases.